Werken in een informele,
warme en UITDAGENDE OMGEVING

Mensen zijn het waardevolste bezit in een organisatie. Dat is geen loze kreet, maar een uitgangspunt waarnaar wij handelen. Al bij de eerste stap in ons pand, moet je het gevoel hebben erbij te horen. 1.500.000 dozen per jaar samenstellen en naar ruim 90 landen distribueren kan je alleen samen. De onderlinge band en het vertrouwen in elkaar is essentieel om te presteren. Elke dag opnieuw hebben wij zoveel uitdagingen die oplossingen vragen. Dat kan alleen als we het samen doen.

Het uiteindelijke doel is een blijvend verschil maken voor onze klanten. Dat vraagt om persoonlijke betrokkenheid; een ‘personal touch’ in de dienstverlening en het kunnen ‘lezen’ van klanten, ook als ze hun wensen soms niet zo goed uiten. Dat noemen we ‘service excellence’ of kortweg een uitzonderlijke klantbeleving creëren.

Dagelijks werken bijna 100 werknemers uit de sociale werkvoorziening bij ons. Wij doen alle moeite om ons persoonlijk met hen te verbinden, zodat iedereen zich werkelijk onderdeel voelt van ons bedrijf.

Onze logistieke processen geven wij vorm met de modernste technieken. Op de homepage van onze site heb je hiervan al een voorproefje gekregen. Bekijk binnenkort onze virtual tour.

Spreekt dit je aan?
Lees dan hieronder verder hoe wij samenwerken en wat wij je bieden. Of bekijk onze vacatures en maak kennis met onze collega’s.

Niels Hommel, directeur Forever Direct